bij sophie wit

Droom niet je leven, leef je dromen…

sophieindeuropeningvierkant

Ik ben Sophie Prins. Mijn passie voor lekker eten en mooie producten heb ik waarschijnlijk van mijn “omi” geërfd. Zij kon heerlijke, ambachtelijke kaas maken.
Dit soort eerlijke producten, liefst uit de nabije omgeving, wil ik je graag bieden.

In 2020, niet de gemakkelijkste tijd, heb ik de sprong gewaagd en ben ik met deze winkel begonnen. Door mijn achtergrond als kok wist ik al heel goed welke producten ik zou willen gebruiken en daardoor ook wat ik zou willen verkopen.
Toen ik tegen dit leuke pand aan liep in deze gezellige straat, wist ik het zeker.
Dit wordt het!

Samen met de andere winkeliers doe ik mijn uiterste best om een “ouderwetse” winkelbeleving te bieden. Een stukje kaas proeven, advies geven of een gezellig praatje, dat maakt het allemaal net wat persoonlijker. Wel in een eigentijdse omgeving, natuurlijk.

Ik heb nog vele plannen en ideeën, en ik luister ook graag naar mijn gewaardeerde klanten. Want daar doe ik het voor.

Graag tot ziens, Bij Sophie